Äta lunch sysselsättning

Min senaste skärmdump i telefonen:

Tågavgångar. Mitt telefonminne fylls till stor de av liknande gym/buss/jobbscheman.

Mitt senaste klädköp: Spontanköpte klänning och tpaita från Zara igår? Klänningen tog jag mest hem för att se hur den passar med klackar och hela det köret.

Min senaste lyssnade podcast: Ted och Kajs nyaste påväg från skolan

Mitt senaste skickade sms: Åhå sms riktigt! ''Halloj, vanligt program ikväll?'' till pappan vars barn jag vaktar en kväll i veckan.

Min senaste postade bild på Instagram: Faktiskt den på Becca som väntar på spåran men den var ju i mitt förra inlägg. Näst senaste:

Mitt senaste inkommande messengermeddelande: ''Jaa alltså de e mycke nu före jul! haha :D'' Theresia som inte hann komma med på bio

Min senaste taggade bild på Facebook:

Dani från då jag agerade isbjörn till en Live ring demo

Min senaste pinnade inredningsbild:

Mitt senaste skickade mail: ''Hej! Okej vad bra och tack för informationen. Det var skrivet aningen oklart, vi var flera som undrade vad som menades. Mvh. Alexandra H'' Till en förelsäsare

Mitt senaste fynd: Matchande påslakan till mig och mommo haha. Nämen jag fick jättefint påslakan till födispresent men bara ett par och nu var de på 50% i Finlayson pop-up shop + bra present till mommo eftersom hon önskade sig påslakan. 

Min senaste tv-serieobsession: Solsidan på söndagar

Mitt senaste inkommande what’s app: ''Hahahah'' av Axel. Svar till ''Porrfilmen om mig = paleXXX (Åkes verk) Sku nästan måst byt alla palex accounts'' NICE ONE

Min senaste använda emoji: Kaffekoppen hähä

Min senaste taggade bild på Instagram:

Bjuzzar till det :-)

Min senaste anteckning i telefonen: Julklappsidéer men de är top secret

Mitt senaste dyra köp: Vinterdojjorna men bussbiljetten igår kändes ganska ruinerande (glömde busskortet hem)

Min senaste sedda film på bio: Nya hunger games IGÅR

Min senaste lyssnade låt på spotify: Smaller - Erik Hassle Bra sväng, I like it 

Alexandra
26.11.2015 kl. 14:19

November nights

Onsdag

Helt okej att missa spåran på minuten då man kan skriva några kvällsfunderingar i finaste stolen under tiden man väntar på en ny. Tanja bjöd på kokosbollar och roliga historier, Rebalex approves!

Söndag

Lugnet efter stormen på Alexandersgatan. Jag jobbade julöppning och det var crazy. Ps. välkommna in på kaffe eller glögg någon dag, sku vara roligt att se mera känt (och svenskt) folk på Fratello :--)

En annan lördag

Becca och Kevin som älskar livet <3

Alexandra
24.11.2015 kl. 10:02

Hej juletider och lyckobubbel

Somnade med ost och två färgers vin i magen. Blev bortskämd med brunch och födelsedagspresenter hos min syster och sedan föll den första snön. Bf och jag var någonstans mellan Helsingfors och Vanda, ett bussbyte påväg till +32 grader celsius och rutschkanor. Perfekta dagen, jag tror det vänder nu! 

Första snön 2013

Alexandra
22.11.2015 kl. 11:51

Tre nya pod-tips

Flora & Frida

De åtta avsnitten som nu finns av Flora och Fridas pod har jag lyssnat slaviskt just den dagen de kommit ut. F&F är så himmelens smarta och pratar om viktiga ämnen ur deras egna synvinkel. De struntar i att låtsas vara experter, bara säger vad de vill! Att lyssna på dem får mig att känna mig så inspirerad. Något av de bästa de sagt: ''hennes framgång är inte mitt misslyckande''. Att våga och se det positiva i att lyfta andra kvinnor, inte trycka ner dem. Det finns plats för oss alla vare sig det gäller i kompisgänget eller någon med samma ambitioner. Så japp, lysnna!

Hjärnknas

Jag har följt Mys blogg i miljontals år, faktiskt en av Flora ovans bästa vänner. My och Natalie pratar i sina hittills två avsnitt (två avsnitt inom en vecka wauw) om psykisk ohälsa. Mycket viktigt, mycket intressant!

Ted & Kaj

Beccas hypande och kvävt skratt sent på kvällen från hennes rum gjorde att jag inte kunde låta bli att lysnna. Så kul att det nästan är farligt att gå med podcasten i öronen på allmänna platser :')

Alexandra
19.11.2015 kl. 13:32

Fint med många hem

Halloja, jag har varit i Vasa ett antal dagar. Egentligen åkte jag upp endast för ett läkarbesök jag fasat för i en halv evighet men det var skönt att pausa vardagen lite på köpet. Speciellt nu när världen varit oviss och stått i brand kändes det lite tryggare att sova under föräldrarnas tak med en spinnmaskin i fotändan. Dessutom fick jag träffa lite friends, fylla näringsluckor och uträtta mer eller mindre viktiga ärenden. 

Tillbaka i läggan var det så härligt att se Becca igen. Dricka blandsaft, borsta tänderna och inatt till och med sova tillsammans. Jag tror vi saknat varann lite grann <3

På tal om hem skickar jag idag ett paket till Tysklands familjen. Lite känslor kan väl ha uppstått när jag skrev brevet, skulle behöva mina bästa två lyckopiller nu i höstmörkret.

Kram på er

 

Alexandra
16.11.2015 kl. 15:57

Halloween

Halloween finns abslout inte med på listan av mina favorit högtider. Budskapet tar sig lite fel ni vet, tbh tror jag inte ens en tanke av mig skänktes åt bortgångna personer. Vilket i efterhand känns väldigt fel! Istället gick jag på fest haha

Höll i alla fall fast i att inte klä mig läskigt, Hermione kändes lagom (och billigt, thanks friends).

Come on HP, let's go party! Påväg till nation uträttade vi ärenden som tex att leta efter 1. en öppen butik 2. en vessa borste åt Dr Mugg.

En väldigt söt och älskad groda!

HEJDÅ, nu ska jag langa koffein resten av dagen (+ skriva ett arbete och packa resväskan)

Alexandra
03.11.2015 kl. 10:09

Paus

Biligaste och nyttigaste sättet att stilla glass cravings:

Frysta blåbär med mjölk! Dessutom garanteras en nostalgiresa till barndomen kan jag nästan lova er, för mig är det sommarfrukost längst ut på bryggan i Maxmo.

Så sånt, lyssnar på Vasas flora och fauna (känns häftigt! lyssna om ni int ännu har gjort det) och väntar på att dagen ska forstätta.

Alexandra
28.10.2015 kl. 14:48

Snörvel

För en vecka sedan fyllde Fratello 4 år. Party party och latte art throwdown. Så himla rolig arbetsplats jag fått! Snart kanske jag också kan göra påfåglar i koppen, men före det är det mycket som är viktigare. Förhoppningsvis har jag titeln barista om några månader, BAM liksom.

För att dra ner glädjen lite fick jag allas ovän höst flunssan när jag kom hem den kvällen. Efter fem dagar sängliggandes är jag nu relativt kry i både kropp och knopp men det tog många näsdukspaket och satsumas. Idag tog jag mig längre än till K-kauppan eller bibban(försök). Jag skrev nämligen min första uni tent, wiipwoop borde jag nog klara det med :) 

Nu sitter jag och väntar på min kära kompis Nelly. Såg henne alldeles just på hennes jobb och sedan tog vi en Castro promenad men jag saknar ju henne redan!

KRAM NI <3

Alexandra
23.10.2015 kl. 21:39

14 oktober

Nu är det nog krispigt och vackert!! Jag tycker vi alla ska ta vara på det innan det är för sent

Min cykel knarrar, glasögonen immar, alla lampor brinner ut, byxorna luktar croissanter och strumporna svett. Men allt är härligt och jag svävar i ett post-yoga moln

Alexandra
14.10.2015 kl. 22:06

Queen

Jag fullkomligt älskar att lyssna på Lanas nya album Honeymoon. Den melankoliska harmonin är lite som hösten och passar bäst efter klockan 21.
Alexandra
22.09.2015 kl. 21:55

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3