Keikkamimmit

Roligt att fan girla över Harry Styles och sjunga rådigågga för fulla halsar under bar himmel. Och trots 1D hypen börjar dö ut så lyckades konserten toppa Stockholm ifjol, så bra feelis både på scen och i publiken.

Egentligen borde jag ha nog av konsterter och festivaler nu men keikkamimmi som jag blivit så vill jag bara ha mer. Flow söndag har massa bra som Alt-J (GAH) och Florence + The Machine vars nya album är guld. Mmmh, där bara måste jag ju va!

Alexandra
07.07.2015 kl. 18:17

Sommarens grej

Tre exempel på roliga saker man kan göra om man har tillgång till en maastopyörä:

Cykla på skogsstigar och på sanden, dricka milkshakes och se Måns Zelmerlöv casually gå förbi. Allt i super bra sällskap!

I know you want one

Alexandra
06.07.2015 kl. 00:14

Festivalpepp

Jag tycker att Korpesluot är ett bra ställe nu igen när den nya villan står stabilt och vädret tillåter att äta jordgubbskaka i kortärmat och bastudopp. Efter den fina midsommarhelgen med kompisar, Axel och föräldrahäng återvände jag till jobb, sudokutävling och badrummsmiddag i Petalax.

Idag kör en bil med mina bästa ner till Seinäjoki, vi ska på Provinssi. Ikväll ser vi Muse(!) och imorgon bl.a. Kent, The Script, Passenger, Milky Chance och Calvin Harris. SÅ TAGGAD! Om vi inte smälter i regnet hörs vi om några dagar igen!

kram

Alexandra
24.06.2015 kl. 08:29

Hey alla

Jag har bestämt mig för att flytta på mig lite, förändring är bra! Nu ska jag börja hänga här istället. Ratata verkar ha utvecklats jättemycket och det är ju lite dumt att inte blogga finlandssvenskt när det faktiskt finns möjlighet.

Just nu känns det lite som att börja i en ny skola. Jag känner ingen annan än mig själv och det är lätt att gå vilse i korridoren. Men dehär blir nog bra! Jag fortsätter på samma sätt som förut, skriver om allt eller inget.

 

Jag heter alltså Alexandra, är 19 år och bor i Vasa. Jag är en livsnjutare och lever ganska oplanerat och spontant. Jag har just kommit hem från mitt livs äventyr i Tyskland. Nu är jag hemma igen och kan inte säga mer än att jag sommarjobbar på restaurang, är störtkär, försöker skratta mycket, äta många glassar och röra på mig.

Vi hörs! kram

Alexandra
14.06.2015 kl. 21:35

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3