Festivalpepp

Jag tycker att Korpesluot är ett bra ställe nu igen när den nya villan står stabilt och vädret tillåter att äta jordgubbskaka i kortärmat och bastudopp. Efter den fina midsommarhelgen med kompisar, Axel och föräldrahäng återvände jag till jobb, sudokutävling och badrummsmiddag i Petalax.

Idag kör en bil med mina bästa ner till Seinäjoki, vi ska på Provinssi. Ikväll ser vi Muse(!) och imorgon bl.a. Kent, The Script, Passenger, Milky Chance och Calvin Harris. SÅ TAGGAD! Om vi inte smälter i regnet hörs vi om några dagar igen!

kram

Alexandra
24.06.2015 kl. 08:29

Midsommarafton med Loposarna

Jag har upplevt min ganska säkert finaste midsommar någonsin. Jag lyckades vara i Maxmo prick hela helgen, precis som förut!

Jag och Iréne som jobbade fredagen trodde såklart vi skulle komma sist. Det visade sig att vi vdäremot var snabbast påväg ut så vi stannade och knöt kransar längs riksåttan. Motorhuven blommade så vackert.

Såhär fin blev min med hjälp av Iréne och lite extra kärlek.

Vi grillade allt gott man kan tänka sig och skålade säkert tjugofem gånger. 

Här är vi + Michan som inte verkar ha fastnat på bilder(?)

<3

Bastun blev väldigt midsommrig och finsk med hjälp av björkkvastar, skumppalekar och acapella sång. :') Sedan sov vi väldigt gott trots alternativa sovplatser och antagligen en del mygg. Jag och Michan delade en soffa som gjorde att båda rullade in mot mitten, ganska mysigt ju!

Vädret var alltså på topp! Tidningarna och apparna varnade för regn hela helgen men jag såg inte en enda droppe falla från himlen. Så nöjd och glad över denna kväll, mina finafina vänner. Alltid med magen värkande av både mat och skratt. 

Alexandra
22.06.2015 kl. 00:23

Hey alla

Jag har bestämt mig för att flytta på mig lite, förändring är bra! Nu ska jag börja hänga här istället. Ratata verkar ha utvecklats jättemycket och det är ju lite dumt att inte blogga finlandssvenskt när det faktiskt finns möjlighet.

Just nu känns det lite som att börja i en ny skola. Jag känner ingen annan än mig själv och det är lätt att gå vilse i korridoren. Men dehär blir nog bra! Jag fortsätter på samma sätt som förut, skriver om allt eller inget.

 

Jag heter alltså Alexandra, är 19 år och bor i Vasa. Jag är en livsnjutare och lever ganska oplanerat och spontant. Jag har just kommit hem från mitt livs äventyr i Tyskland. Nu är jag hemma igen och kan inte säga mer än att jag sommarjobbar på restaurang, är störtkär, försöker skratta mycket, äta många glassar och röra på mig.

Vi hörs! kram

Alexandra
14.06.2015 kl. 21:35

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3