Hey alla

14.06.2015 kl. 21:35

Jag har bestämt mig för att flytta på mig lite, förändring är bra! Nu ska jag börja hänga här istället. Ratata verkar ha utvecklats jättemycket och det är ju lite dumt att inte blogga finlandssvenskt när det faktiskt finns möjlighet.

Just nu känns det lite som att börja i en ny skola. Jag känner ingen annan än mig själv och det är lätt att gå vilse i korridoren. Men dehär blir nog bra! Jag fortsätter på samma sätt som förut, skriver om allt eller inget.

 

Jag heter alltså Alexandra, är 19 år och bor i Vasa. Jag är en livsnjutare och lever ganska oplanerat och spontant. Jag har just kommit hem från mitt livs äventyr i Tyskland. Nu är jag hemma igen och kan inte säga mer än att jag sommarjobbar på restaurang, är störtkär, försöker skratta mycket, äta många glassar och röra på mig.

Vi hörs! kram

Alexandra
Kommentarer (1)
Hej! Välkommen till Ratata :)
Nanó06.07.15 kl. 17:11
Tack! Jag trivs jättebra här :)
07.07.15 17:05

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3