Första veckan

31.08.2015 kl. 21:30

Hallo! Jag har en del överloppstid nu så varför inte börja blogga. Ungefär dethär har hänt den senaste veckan:

Vi flyttade ner ganska smidigt. Pappa fixade en monstertruck, ikea, skruvaskruvaborraborra och så var det klartt. Igår åkte jag och Becca på ikea round 2 med köttbullar för 2,7€ och köpa ännu lite till.

Pytte sneak peak på hur det ser ut i köket. Vi tycker så mycket om denhär lägenheten, allt är ganska perfekt för oss. Rebecca bor i princip bredvid skolan och jag har 3km. En gata ner har vi parker, vattnet och en himla tikibar.

Så länge mamma och pappa var här hängde (läs: åt) vi lite med syskonen också. 

Ella frågade om jag ville springa midnight run och det var ju klart! Med tanke på min träningshistoria den senaste tiden är jag jättestolt att jag sprang hela. Det var så feelis att springa i klunga mitt i natten, nu vill jag bara springa meer! När jag kom hem fick jag ta hand om en ynkling som varit på sin första studiesits :')

Resten av tiden har jag sökt jobb, städat, barnvaktat och förflyttat mig. Tanja kom på besök en kväll också, mycket trevligt men nästa gång ska jag ha en pampig kaka att bjuda på! :) Imorgon har jag min första föreläsning på socokom woppidoo och förhoppningsvis kommer det fler arbetsintervjuer :)

Alexandra

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3