Make tacos not war

14.09.2015 kl. 23:05

I helgen har jag hängt mest med dessa två. Och det är nog så det kommer förbli. We have fun, är jättetröga men mysiga på morgonen och äter oroväckande bra mat. 

Här är en bild från Vasa nations kräftskiva. Väldigt roligt! Venla mittemot mig och Tanja två huvuden bakom, vi var hela fyra gamla truppkompisar på ett och samma ställe. Och inte nog med det hängde jag lite med högstadie Heidi och Malin på efterfesten. Kräftskivan var annars också rolig, jag gillar kräftor och fick klä upp mig!

Igår skulle vi bota tröttheten med att gå på Helsinki puppy parade. Tyvärr hittade vi inga hundar. Men det var okej, vi köpte massa socker och låg i gräset. Jag tror det var första gången jag faktiskt gick inne i brunnsparken, så fint ju! Konstaterade att vi ska göra som min syster, först bo på Linnankoskigatan (som faktiskt är jättebra) och sedan flytta till sydligare stadsdelar av Helsingfors då plånboken tllåter.

Alexandra

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3