Det doftar höst och nya möjligheter

15.09.2015 kl. 00:41

Vecka 38

Hörni vet ni, jag har lyckats charma in mig till två riktigt dröm arbetsplatser. Det var inte så lätt att söka men fy tusan vad jag är nöjd nu. Jag har har förstås provtid på båda två, med start denna vecka. Peppen!

Annars tror jag det är som vanligt. Träffa folk, lite skola, ta hand om kids, Esbo och festlig helg. Med ett strejkande samhälle på fredag och slutsålda Norlie & KKV biljetter på lördag blev det lätt att betsämma dag för inflyttningsfest. Wehoo, några fler som vill komma?

Godnatt älskningar

Alexandra
Kommentarer (1)
Välkommen till Helsingfors! Om du har lust att träffa lite andra bloggare i Helsingfors så ordnar vi på ratata bloggträff nästa vecka, 23.9 :) Mer info hittar du här: https://www.facebook.com/events/1919129938312192/

Hoppas du trivs i denna fina lilla stad! :) Kanske vi ses på Vasa Nation i höst också :)
Jenna15.09.15 kl. 14:26
Jag tackar så hjärtligt! Jag kommer nog trivas, Helsingfors är ju underbart! Tack för inbjudan också, det låter verkligen mysigt men jag har tyvärr inte möjlighet då. Ni ska ha det så trevligt i alla fall! :)
20.09.15 18:23

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3