Kärlekshelgen

14.02.2016 kl. 23:58

Hallå i stugan, hoppas ni har det bra. Lördagmorgon hade både jag och Rebecca de härligaste vårkänslorna. Alla gardiner drogs upp och vi tassade runt till någon positiv spotify-lista.

Hopphopp gick jag ett kvarter söderut till Nelly och Ben (det mest fabulösa och gosiga par jag känner) som var i Helsingfors över helgen. SKOJ! 

Bestämde oss för att mätta hungriga magar och för att krydda till det lite gick vi inte till fafa's ;) Bra det för på Pjazza åt jag nog en av den godaste glutenfria pizzan någonsin! (med massa gott som zucchini, äggplanta, oliver, mozzarella och färsk basilika). Tiden går fort när man pratar om konstiga och intressanta saker så jag fick lite bråttom hem, byte av väska och kletandet ansiktet innan jag mötte upp Theresia för att missa några Esbo bussar.

För att sedangå på Valentinsitz (och förfest, mellanfest, efterfest ni vet). Det var festligt!!!! Men bäst av allt var nog att kring sextiden på morgonen helt oväntat höra Tanja med vänners fnitter från köket. Ett fåtal timmar sovda men brudarna bjöd oss på brunch (mycket välvalda matvaror för att ha blivit inhandlade mitt i natten med begränsat medvetande måste jag säga!)

När jag och my valentine kände oss färdiga med degandet åkte vi till Fuku på sushibuffa. Dödsgott! Axel och jag gillar att äta sushi tillsammans och detta är nog bästa buffen någonsin. Älskar sushi, älskar honom.

Som grädde på moset hade jag också en mysig kväll. Nu känner jag mig fit for fight, hej vecka nummer sju.

Alexandra
Kommentarer (1)
men åå sushibuffé!!! hur fint är inte det? hittade förresten precis till din blogg och har nu läst genom hela arkivet *oops*. gillar sättet du skriver på!!
joré19.02.16 kl. 12:57
Men wow tack! Frågan är bara hur man ens hittar hit? :) PS. Din blogg var ju himla fin, ljuvliga bilder!!
19.02.16 22:23

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3