Vårpepp, vin, triple spoon, årsfestveckoslut och annat trevligt

16.03.2016 kl. 13:02

Heej kompisar, hur mår ni? 

Jag tänkte sammanställa lite vad som hänt på senaste tiden utöver jobb och studier. Jag gissar att detta kan bli rätt långt, så kan det bli om man har roligt :)

Saker som gett mig energi: solljuset, solglasögon klädda peeps på Helsingfors gator, mycket häng med pojkvän, svettiga eftermiddagar på gymmet, fratidspepp, att ha så himla fina kopisar, personlig utvecklas och tillräckligt med sömn

Varning för onödigt babbel {{ Dessutom har jag lyft upp cykeln från vinterförrådet så nu kan jag susa fram igen jippi!Är för övrigt mycket nöjd över gårdagens två upptäckter. Det är nämligen så att jag hittat substitut för två av några saker som skulle vara bättre om jag bodde kvar i Vasa. På gymmet i Gräsviken som jag inte besökt förrens nu har de nämligen les mills timmar = body attack(älskar!!). Jag tror att jag aldrig i mitt liv kommer hitta ett gym som jag tycker om så mycket som sports club men nu då jag får gå på Les Mills timmar igen känns det lite bättre. Sidospår men den andra saken jag har hittat här är ett citymarket (faktikst i samma hus som gräsviken gymmet) + pepp att de imorgon öppnar ett splitternytt supermarket i Tölö. Slut på dyra handelsturer till valintatalo eller att behöva åka hela vägen till centrum nu :) }}

Saker som tagit energi av mig: planering av min vardag, kroppsdelar som tar sjukt och nojandet

Det här är ju ganska länge sedan men skumpaglada (efter marimekko-ratata kvällen) gick jag och Becca på blomsterhandel. Nu pryder två nya växter vårt hem, Erik the monstrea och Amadeus the puupapu.

En kväll tog jag Axel under armen och gick på bio. Vi såg Deadpool, han fick välja film och jag var skeptisk till en början (gillar ej sci-fi hehehe) men den var jätterolig!

SÖT!!!

En dag packade jag en stor väska redo för att kunna träna, ha normala kläder, sova över, festa och jobba. Mötte upp Theresia, åt burgare på Friends&brgrs (vegebiffen var jättegod!!), sökte långklänning och blev så törstiga att vi blev tvugna att köpa kaka. Logic.

Choko-appelsin-ingefära rawkaka, NOM! 

Hoppetihopp nästan en hela vecka framtåt till fredag. Efter en tio timmar lång jobbdag gick jag ut med Alina. Vi lärde känna varandra på Kulturkarnevalen för massa år sedan, kul grej att vara med varandra nu igen. 

Medan vi förflyttades ifrågasatte jag mitt sinnestillstånd när jag såg denna. Jag avslutade kvällen på Tenho i Kallio, chillidill ställe!

Morgonen där på kom Nadja över på frukost. Det var jätteroligt att höra om hennes härliga lundaliv och att längta lite till sommaren. Nadja har förresten flyttat sin blogg till ratata :)

Att Anna fyllt 21 skulle ju givetvis även firas! Vi började med Fafa's och hemlisar.

Hemma åt vi min favoritglass Kolme Kaverin blåbär-kardumemma <3 Som vanligt då Anna är hos oss pajade vi varandra på magarna före läggdags. ÄLSKLINGAR. Önskar att det fanns fler antiloper i denna stad.

På internationella kvinnodagen hade Axel bestämt sig för att göra middag till mig och Becca (som är fotare av denna bild OCH har skaffat blogg igen!!!). Även denna kväll slutade i en triple spoon. Tycker det är ganska bäst att vi tre går så bra ihop, jag menar annars kanske det skulle bli lite jobbigt. 

Weekend essentials! Denna bild tog jag i lördags, redo får årsfesthelg i Otnäs. 

Min bordsherre, jag och avec festfina!

Grattis TF på 144 års dagen!! Festen var ljuvlig och barocktemat var perfekt. 

Men sillizen var bäst!!

Bollhav, pomppulinna, sockervadd, pannkaka, glass, kompisar och bra feelis. Det är fest påriktigt det!

Tack och hej, PUSS!

Alexandra
Kommentarer (2)
Ja, man frågar sig verkligen hur bilen kommit upp och ner.
Micki16.03.16 kl. 16:11
Åhhhh ser supehärligt ut! *emoji med hjärtögon* Ps jag bara älskar att en avokado hör till weekend essentials
irrebirre17.03.16 kl. 10:56
Eller hur! Avokado e ju livsviktigt!! :)
17.03.16 21:01

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3