Vårlista ☼

05.04.2016 kl. 23:45

Har våren börjat som du tänkt dig? Faktiskt! Det mesta har gått enligt planerna och bara det att våren har kommit ä fint i sig.

Hur såg ditt liv ut förra våren? Våren 2015 var magi (och grubbel). Jag reste så mycket att mitt Tyska konto hamnade på minus. Jag besökte Bryssel (spontanst), Berlin (roligast), Strasbourg (häftigast) och London (mysigast). Annars picnickade jag i alla Kölns parker, var förkyld konstant, läste socialpysykologi och lämnade. Lämnade Köln och det liv jag byggt upp där på egen hand, det tog lite ont.

Hur hoppas du att våren blir i år? Bra såklart. Jag har inga världsliga planer eller förväntningar, jag hoppas på en festlig, målinriktad och härlig vår.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår? Som nu ungefär men med studier på heltid. Kanske flyttar jag ihop med Axel också, vi får se vi får se :)

Vad är ditt vårplagg nummer ett? Vita sneakers och solisar


Hur förändras musiken du lyssnar på under våren? På våren lyssnar jag mest på pop! Bubblig elektropop haha

Har du några särskilda vårprojekt på g? Tex inträdesprov och att pumpa cykeldäcken

Vad önskar du dig i vår? Mycket energi och solsken!

Föredrar du våren eller hösten? VÅR! Hatar ruttna lövhögar och grytor, älskar krokusar som sticker upp och glass

Vem/vad är din vårförälskelse? Love is in the air, jättekär i Axel nu.

Tre saker som stoppar vårkänslorna. 1. Förkylningen som aaaaalltid kommer efter att vinterjackan bytts ut mot något mindre och lättare 2. Sölighet känns värre nu än de tidigare månaderna 3. När cykeln fryser fast?? trots vinterskorna är borta sedan länge

Har du redan några sommarplaner? Jag kommer rivstarta sommaren med Grekisk öluff med massa kompisar!!!! <3 Cirka juni och augusti bor och jobbar jag i Helsingfors, juli spenderas i Österbotten med 100% semester!

Alexandra

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3