Tb påsk

15.04.2016 kl. 11:50

Påsken i år kändes lång och emellanåt blev det till att jag + någon vän låg frustrereade i sängen utan något att göra. Tänk vilken lyx ändå!

Torsdag morgon var alla sängar i lyan fyllde. Alla utom en steg upp för att grädda piroger, blanda mimosas och duka fram. Axel fyllde 22 år! Becca och Frida styrde upp med den härligaste (och kanske falskaste) födelsedagsuppträdandet jag någonsin skådat :')

Matkaeväät deluxe

I Vasa var det mesta som vanligt. Min syster var också hemma hela påsken och hade med sig puppekaninen. Super mysigt med en påskpupu som skuttar omkring (men också en bur att snubbla in i när man kommer hem fem på söndagsmorgonen)

I Petalax blev det avancerad wok, påskbrasa och 50-års dag. Menaningen var att jag nu på lördag skulle gå på Axels föräldrars 100års fest (50+50) men nu kan jag nog inte gå.

På tidag då allt var öppet igen fanns det plötsligt så många saker att göra. Bland annat fika på Raawka.

Frida har så tuffa skor! Kss kss

Det hör inte riktigt till min natur att fota mina egna kläder så Frida får stå för en våroutfit här. Färre lager, ljusa färger och solglasögon får mina mungipor att rycka.

Utvilad och lycklig i hjärtat återvände jag till Helsingfors. Annat var det med påskpupun.. 

Alexandra
Kommentarer (1)
men ahh så fin påsk?? så mycket av mycket fint!
jore16.04.16 kl. 21:52
:) Jaa visst!
25.04.16 20:43

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3