Båtluffen i Grekland

10.08.2016 kl. 18:43

I juni åkte jag till Grekland med sju underbara på den roligaste och mest hypade resan på länge. Vi spenderade en dag i Aten för att sedan fortsätta med båtluffen Santorini - Ios - Mykonos. Jag kan verkligen rekommendera att båtluffa, så roligt och man får se mycket! 

Jag kan redan nu tipsa intressearde att kolla in Nellys bilder också! Men gör det helst efteråt, annars ser mina bilder ut som tråkiga rester :--) 

☀ ATEN

Vi hade 12 timmar på oss och vårt största problem var att få de två olika taxina att åka till samma plats. Vi hade noll koll på staden förutom Akropolis så vi gick dit (gratis som studerande tipstips), åt glass och njöt mest av att äntligen vara samlade igen.

Are those bags popular in your country? Why are you wearing them like that? How many are you? Are you all sisters? Do you want sugar in your coffee? Where are you going next? Why didn't you girls come out last night, we missed you? You're not partying? Who the fuck comes to Ios sober? 

Who's the princess? Frida is

☀ SANTORINI 

Santorini var så obeskrivligt fint. Vi delade ett rum precis vid stranden med svart sand och färska fikon hängandes över vägen. Städerna Fira och Oia var i princip irl vykort.

☀ IOS

Min favorit! Ön var mindre än Santorini och hade färre turister. Natur + kultur + strand + äventyr = 10/10! 

☀ MYKONOS

På Mykonos fixade vi till oss värsta Paradise Hotel huset (med en gethage som utsikt). Vi åkte främst till denna ö för att det fanns en flygplats så vi kunde ta oss tillbaka till Aten. Mykonos är lyxigt, pampigt och party. 

Tack älsklingar, peace out!

Alexandra
Kommentarer (3)
va du hade roliga bilder, saknar detta såå, utan tvekan bästa resan ever!!!
banana16.08.16 kl. 12:03
yaaa girl <3
17.08.16 16:25
den filtrera bort mina hjärtan :( buhhuu
banana16.08.16 kl. 12:04
Mysigaste inlägget och bästa resan!!
Princess16.08.16 kl. 17:27
Eller hur. Ses snart min prinsessa! :*
17.08.16 16:26

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3