Love, laughter and happily ever after

09.10.2016 kl. 20:55

Igår 08.10.2016 fick min chef Janina hennes Arthur. Jag blev för en tid sedan frågad om jag ville vara med och fixa deras bröllopsfest, såklart jag ville det!! Janina är dendär roliga peppiga chefen alla vill ha och jag är så glad att jag fick vara en del av deras speciella kväll.

Klockan nio när vi anlände till Telakkaranta steg vi in i en tom yoga studio, timmar senare blev det såhär fint.

15 timmar senare när jag gick iväg själv för att andas ut i trappan med ännu en drink fick jag ett meddelande att en av mina bästa vänner Iréne förlovat sig. Tron i kärlek maxades och jag fällde kanske en glädjetår eller två. Bästa himla nyheten jag kunde få just då <3 Åh

Alexandra
Kommentarer (1)
Nej men myyys
irtsu17.10.16 kl. 20:55

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3