I helgen

06.02.2017 kl. 15:34

Helgen var så efterlängtad. Jag har haft migrän och konstiga svindelattacker i veckan. Orsaken är helt säkert stress så jag hoppas verkligen att programmet lättar lite snart. Jag har inte haft migrän sedan högstadiet så ni kan gissa att den kom som en objuden gäst. Jag har migrän med aura versionen som är hmm, helt kakka.

Jag sov så himla mycket. NAJS. Och jobbade lite av någon dum anledning för egentligen var jag sjukanmäld (eller hur det nu blir om man meddelar att man helt enkelt inte orkar jobba).

Aja. När jag slutade joinade jag pojkarnas öl- och spelmys. Vi spelade ett riktigt kiva spel som inte alls handlade om kontroller eller att döda varandra för en gångs skull. Sku passa jättebra till en förfest! Jack box games, antar att man behöver en spelkonsol att ladda er det till men sedan har alla sina egna telefoner som kontroller. 

Efter att vi testat allt i spelet fick jag lite leeeidon så vi gick till Clarion. Ganska optimistiskt att gå dit en lördagkväll. Ska nog göra ett nytt försök någon annan gång! Tänker att det att det ändå sku vara ganska roligt att leka fancy, sippa drinkar och vakta på vår lägenhet genom fönstret.

På söndagen sov jag ännu mer, pluggade och spelade tetris. Anna skickade att hon var sugen på pizza och drog ut mig på pizza + promenad. Hon är den ultimata fiilishöjaren!!

Alexandra
Kommentarer (1)
Sötis Palexx så fint du säger! Har orkat hela jobbiga veckan tack vare vår härliga energi-ösande träff, så tack massor för de vännen, helt påriktit! PUSS
Nanna10.02.17 kl. 18:32
krami nanna!!
12.02.17 21:37

Alexandra

21 år / Helsingfors

It's all about kaffe, katter och kompisar!

 

Loposar (mina besties) med blogg:

Anna

Frida

Nelly

Juuli

Michan

Nadja

Becca

Felicia

<3